Εξερεύνηση
Το Πολυτελές Beach Hotel της Πελοποννήσου

Κάνε κράτηση τώρα

Κάνε Κράτηση
και Ζήσε μια νέα Μοναδική Εμπειρία!

01 Εκδηλώσεις

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Αξιοποιήστε το διακεκριμένο ξενοδοχείο μας για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις. Το ξενοδοχείο μας αποτελεί κορυφαία επιλογή για τη διοργάνωση εταιρικών συναντήσεων και μεγάλων συνεδρίων. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σχεδιασμένες με προσοχή για να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες σας. Συνδυάζουν κομψή διακόσμηση και προηγμένη τεχνολογία προκειμένου να παρέχουν ότι απαιτείται για την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης, είτε πρόκειται για μια οικεία εταιρική συζήτηση, είτε για ένα μεγάλης κλίμακας συνέδριο.

 

Επιλέξτε το ξενοδοχείο μας ως τον τέλειο συνδυασμό επαγγελματισμού και πολυτέλειας. Οι καλά εξοπλισμένες αίθουσες μας, καθιστούν τις επιχειρηματικές σας συναντήσεις όχι μόνο αποδοτικές αλλά και αξέχαστες. Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας, και το ξενοδοχείο μας αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη δημιουργία διασυνδέσεων, την προώθηση της καινοτομίας και την επίτευξη της επιχειρηματικής αριστείας.

01 Εκδηλώσεις

02 Δραστηριότητες

Πισίνα

Συνδυάστε αρμονικά ευεξία και αναψυχή. Οι δύο εξωτερικές πισίνες μας ανάμεσα στους μαγευτικούς κήπους Zen, σε συνδυασμό με το σύγχρονο γυμναστήριο, προσφέρουν τόσο απόλαυση όσο και αναζωογόνηση.  Το γυμναστήριο εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα, διακοσμημένο με κατάλληλη αισθητική και ζεστά χρώματα, καλεί τους λάτρεις της καλής φυσικής κατάστασης να το αξιοποιήσουν. Ταυτόχρονα, οι δύο εξωτερικές πισίνες, περιτριγυρισμένες από καταπράσινα δέντρα και συνοδευόμενες από τις μελωδικές νότες λατινοαμερικανικής, κουβανέζικης και ανατολίτικης μουσικής, μετατρέπουν το χώρο σε έναν γαλήνιο παράδεισο. Οι επισκέπτες μεταφέρονται σε μαγικά και ονειρικά μέρη καθώς χαλαρώνουν.

Είτε αναζητάτε ένα ταξίδι ενεργής ευεξίας, είτε μια γαλήνια διαμονή, οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν ποικίλες προτιμήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας.

03 Γάμος

Γαμήλιες Εκδηλώσεις

Η ημέρα του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο εξαιρετικά στιγμιότυπα στη ζωή σας. Στον χώρο μας, ο οποίος έχει μια πλούσια ιστορία φιλοξενίας πολλών δεξιώσεων και εκδηλώσεων, προσφέρνουμε την εμπειρία μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα ορόσημα γίνονται αξέχαστες αναμνήσεις. Δημιουργούμε μια αξέχαστη εμπειρία προσαρμοσμένη στη μοναδική σας γιορτή. Από την εκπλήρωση των μεγαλύτερων επιθυμιών σας, έως τη φροντίδα των λεπτομερειών, ώστε να σας μείνει αξέχαστη αυτή η ξεχωριστή μέρα.

Εμπιστευθείτε μας για να μετατρέψουμε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

03 Γάμος

04 Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Επικοινώνησε μαζί μας τώρα!