ΠΑΡΟΧΕΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ARETHOUSA RESTAURANT BAR

Στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό εστιατόριο, μέσα σε αρμονία αρωμάτων και χρωμάτων και υπό το φως των κεριών, μπορεί οποιοσδήποτε, ένοικος ή επισκέπτης, να γευθεί γαστρονομικές δημιουργίες από μεσογειακές γεύσεις του Chef, μέσα από την πολυτέλεια του Amalias Hotel.

ARETHOUSA BAR

Στο Arethousa Bar μπορεί κάποιος να απολαύσει το ποτό του χαλαρώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες μπροστά στο τζάκι που οι φλόγες του χορεύουν στους ρυθμούς απαλής Jazz.

ALEA POOL BAR

Το Alea Pool Bar με τη μοντέρνα αισθητική και τα ζεστά του χρώματα, βρισκόμενο μέσα στους κήπους Zen, και κατακλειζόμενο από τους ήχους λατινοαμερικάνικης, κουβανέζικης και Oriental Ethnic μουσικής, δημιουργεί μια εξωτική αίσθηση ηρεμίας και ταξιδεύει τους θαμώνες του σε μέρη μαγευτικά και ονειρεμένα.

SWIMMING POOL

Εξίσου ευεργετική είναι και η γυμναστική στις δύο εξωτερικές πισίνες μέσα στους κήπους Zen, που δίνουν τη δυνατότητα για χαλάρωση μέσα από τα παιχνίδια με το υγρό στοιχείο.Με τη μοντέρνα αισθητική και τα ζεστά του χρώματα, κατακλειζόμενο από τους ήχους λατινοαμερικάνικης, κουβανέζικης και Oriental Ethnic μουσικής, δημιουργεί μια εξωτική αίσθηση ηρεμίας και ταξιδεύει τους θαμώνες του σε μέρη μαγευτικά και ονειρεμένα.(Πισίνα για παιδιά, Πισίνα για ενήλικους)
 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το ξενοδοχείο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και μεγάλα συνέδρια. Οι εγκαταστάσεις μας, περιλαμβάνουν αίθουσα συνεδρίου μέχρι 180 άτομα για κάθε ανάγκη, με καλαίσθητη διακόσμηση και εξοπλισμό.
 

ΩΡΑΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Το εστιατόριο λειτουργεί για:

πρωινό από 07:00 έως 10:00, γεύμα από 13:30 έως 16:30, δείπνο από​ 20:30 έως 00:00

Για κρατήσεις στο εστιατόριο από επισκέπτες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 26220381042622028284

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση:

Κουρούτα Αμαλιάδας 27200, Αμαλιάδα 

Συνδεθείτε μαζί μας!

Copyright 2021 | Created by Create-website.gr | All rights reserved.